dimarts, 27 d’octubre del 2009


Com ja us vaig dir,
la setmana passada,
amb motiu del dia de les Verges,
vam menjar bunyols fets per la mare d'un alumne.
***
Diumenge els vaig provar de fer
i la veritat és que van ser tot un èxit:
el fet que duguin patata, monyaco i farina a parts iguals,
fa que siguin humidets i passin molt bé.
***
Vet aquí la recepta, per si us animau a fer-los per Tots Sants:
500 g. de patata
500 g. de monyaco
500 g. de farina de força
25 g. de llevat
150 g. de sucre
3 o 4 ous (segons si són petits o grossos)
½ got d’oli d’oliva
½ got d’aigua teba de bullir la patata i el monyaco
oli de gira-sol per fregir
***
i bon profit!!

6 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

Ostres tu, quina recepta més bona, els bunyols sempre vénen de gust, oi? Fantàstic, gràcies per compartir la recepta.

Eugènia ha dit...

Hola cuina vermella,
un plaer compartir la recepta amb vosaltres!!
Si feis els bunyols, ja direu com us han anat!!

NITO ha dit...

La veritat es que fan molta gana aquests bunyols. Ara que la recepte de la cuina vermella, en cauen millor i sempre tenim un furat per saburir-los.

Eugènia ha dit...

Nito, diumenge, cine i bunyols!!

Mercedes De La Jara ha dit...

mnmnmmnmn...que rico !! :)

Eugènia ha dit...

Hola Mercedes!!
benvinguda al meu bloc!!
I... enhorabona pels teus dibuixos, m'encanten!!